GZ-Psycholoog vacatures

Als GZ-Psycholoog ben jij als geen anders thuis in de wereld van de geestelijke gezondheid. Maar welke rol wil jij spelen in dit werkveld? Wil jij iets betekenen voor kinderen en jeugd? Liever heel veel verschillende casussen, of juist jouw kennis toeleggen op een bepaald onderwerp? Werken in een grote instelling, of liever in een kleinere praktijk? Wat past het beste bij jouw groeipad als GZ-Psycholoog? Bij Personato vind je diverse vacatures voor GZ-Psycholoog. Allemaal met hun eigen focus en aandachtsgebieden, waardoor de keuze divers is. Solliciteer direct wanneer je een leuke GZ-Psycholoog vacature ziet staan!

Klik hier voor meer vacatures

Een grote vraag aan GZ-Psychologen vanuit de geestelijke gezondheidszorg

De afgelopen periode wordt er voortdurend gekeken naar welke taken en verantwoordelijkheden bij een GZ-Psycholoog moeten komen te liggen en welke niet. Des te belangrijker dat jij als GZ-Psycholoog kritisch bent naar je eigen rol in je huidige organisatie. Zit je op de goede plek? Liggen hier je wensen en ambities of liggen die misschien bij een andere werkomgeving en/of doelgroep? Neem contact met ons op! Wij lichten je graag voor en hebben jarenlange ervaring als Recruitment Consultant.

De werkplek van een GZ-Psycholoog

Als GZ-Psycholoog behandel je zelfstandig psychische stoornissen en problemen in de levenssfeer. Je bent werkzaam in sectoren zoals GGZ-instellingen, verpleeghuizen, revalidatiecentra, instellingen voor gehandicaptenzorg en instellingen voor kinder- en jeugdhulpverlening. Daarbij bestaan jouw hoofdtaken voornamelijk uit diagnostiek en behandeling.

Word jij enthousiast van deze profielschets? Bekijk de openstaande vacatures voor GZ-psycholoog.

Bekijk de vacatures

Bekijk hier de meest recente vacatures

Regiebehandelaar

  • Veldhoven
  • 24/28/32/36 uur

Samen op zoek naar een passende vacature als GZ-Psycholoog

Wij helpen je graag! Vanuit onze kennis van de arbeidsmarkt geven wij je de juiste input. Zo heb je als GZ-Psycholoog zicht op de verschillende werkgevers en de diverse vacatures voor GZ-Psychologen bij jou in de regio. Wij maken graag kennis met jou, waarbij we aan de hand van jouw drijfveren, wensen en ambities proberen te kijken welke vacatures voor GZ-Psycholoog bij jou passen. Ben jij op zoek naar een vliegende start van je carrière? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze Recruitment Consultants. Samen gaan we op zoek naar een baan!