Career4Life: een baan voor het leven

Niet een baan voor heel even, maar een baan voor jouw leven. Bij Career4Life vind je uitdagende opdrachten, waarin jij jezelf als professional ontwikkelt zoals jij dat wilt. En wannéér je dat wilt. Want bij Career4Life kies je jouw opdrachten passend bij jouw situatie. En verandert die situatie? Dan gaan we daar gewoon in mee. Jouw leven staat centraal en jouw carrière draagt hieraan bij, niet andersom. Logisch toch?

Bekijk onze vacatures

Detachering voor professionals

Wanneer je kiest voor een carrière via Career4Life, kom je bij ons dienst. Wij zorgen ervoor dat je tijdelijke opdrachten kunt doen binnen de vakgebieden Techniek of Healthcare, bij interessante werkgevers waar je veel kunt leren. Met ons grote aanbod opdrachtgevers garanderen we je een werkplek die het beste bij jóu past. Uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden, alle coaching en begeleiding die jij nodig hebt en een netwerk van professionals zoals jij.

Neem contact met ons op

Traineeships voor professionals

Ben je HBO- of WO-opgeleid in de richting Techniek of Healthcare, of sta je aan de vooravond van je afstuderen? Career4Life biedt jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels interessante traineeships. Met behulp van gaming brengen we jouw profiel in kaart - dat je in alle gevallen ook zelf toegestuurd krijgt - en met een persoonlijk stappenplan en voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden helpen wij jouw carrrière naar een hoger niveau. Zo ben je optimaal voorbereid om na het traineeship bij een van onze opdrachtgevers aan het werk te gaan. In vast dienstverband of gedetacheerd: de keuze is altijd aan jou!

Persoonlijke begeleiding

Bij Career4Life geloven we in het bieden van persoonlijke begeleiding. We helpen je de juiste keuzes te maken die passen bij jou en jouw huidige situatie. En verandert die situatie? Dan helpen we jou gewoon mee te veranderen. Je krijgt bovendien de mogelijkheid tot trainingen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. Wij kijken mee naar de opties, jij bent de bepalende factor in wat belangrijk voor jou is. Want: jouw leven staat centraal en jouw carrière draagt hieraan bij, niet andersom. Logisch toch?

Meer over waar we in geloven

Individueel stappenplan op maat

Ben je geïnteresseerd in detachering of een traineeship? Dan maken we samen met jou een stappenplan. Hierin beschrijven we de werkplekken waar jij de komende jaren wilt werken om uiteindelijk een completere professional te worden. Dit kunnen er meerdere zijn, maar niets staat vast! Wij monitoren of je nog prima op je plek zit, waar zo nodig bijgestuurd moet worden en wat na een jaar een goede volgende stap zou zijn. Zit jij na dat jaar prima op je plek? Ook dat kan. Bij wederzijdse belangstelling kan de organisatie je overnemen.

Weten of Career4Life iets voor jou is? Neem contact met ons op via de contactpagina of laat hieronder je gegevens achter, wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

De voordelen op een rij

  • Een contract waar jij blij van wordt, met goede arbeidsvoorwaarden en zonder uitzendbeding en uitsluiting van loondoorbetaling. Uniek in de deta-wereld!
  • Toegang tot de leukste opdrachtgevers binnen Techniek en Healtcare.
  • Ontwikkeling op jouw drijfveren en passend binnen jouw levensfase.
  • Leuke community met professionals zoals jij.
  • Betrokkenheid vanuit Career4Life.
  • Jouw eigen keuzes staan voorop!

Meer weten? We horen het graag!