De juiste kandidaat, zonder rompslomp

Heb je moeite met het vinden van de juiste medewerkers? Career4Life ondersteunt je  met het vinden van de best passende kandidaten. Bovendien ontzorgen we je volledig als het gaat om administratie en werkgeversrisico’s, want wij plaatsen de nieuwe medewerker op onze loonlijst. Zo profiteer je wel van de kracht van jonge professionals , maar heb je geen omkijken naar de zaken die daar bij komen kijken. 

Onze diensten

Je kunt bij Career4Life terecht als je op zoek bent naar (tijdelijke) invulling van je opdracht, of dat nu via detachering of via een traineeship voor de professional is. Wij werven en selecteren de juiste kandidaat voor je, en verzorgen de volledige administratie voor je. Je loopt geen enkel risico en bent verzekerd van een goede uitbreiding van uw team. Blijkt bij het aflopen van de detacheringsopdracht dat het een match made in heaven was? Dan heb je de mogelijkheid om, bij wederzijdse interesse, een vast dienstverband aan te bieden en de betreffende medewerker alsnog in dienst te nemen. 

Neem contact met ons op

De professional centraal

Bij Career4Life geloven we niet in een carrière voor heel even, maar in een carrière voor het leven. Daarom staat de professional bij ons centraal: Wat wil hij? Wat kan hij? En wat heeft hij nodig om de juiste keuzes te kunnen maken? We bieden coaching en training op maat, geven 360 graden feedback en brengen het profiel van kandidaten in kaart met behulp van gaming. Verandert het leven van de professional? Dan kijken wij met hem mee hoe zijn werkomgeving hierin mee kan - of moet - veranderen. Een nieuwe opdracht, een vast contract: we bekijken de mogelijkheden van individu tot individu. 

Meer over waar wij in geloven

De voordelen op een rij

  • Geen werk aan personeelsadministratie;
  • Dienstverband is tussentijds opzegbaar;
  • Geen risico op ziekte;
  • Flexibiliteit in duur (aantal maanden) en arbeid (uren per week);
  • Geen ontslagrisico.
  • Samenwerkingsverbanden met scholen en regionale branchegenoten;
  • Screening van personeel door middel van gamification. Eventueel in combinatie met screening van je huidige team/medewerkers.

Ben je benieuwd wat Career4Life voor jouw organisatie kan betekenen? Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter of neem contact met ons op via telefoonnummer 0478 - 630 930, wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!