Klantcase: Jabil

Beter een goede buur dan een verre vriend geldt zeker voor de samenwerking tussen Jabil en Personato. De kantoorpanden van Personato en Jabil liggen namelijk letterlijk tegenover elkaar. Een mooiere samenwerking kun je daardoor niet hebben volgens Hanneke Duijmelink, HR adviseur bij Jabil. “De fijne ligging ten opzichte van elkaar is super! Het werkt makkelijk en er kan snel geschakeld worden."

“Al zeker 10 jaar lang zoeken wij in Personato een ware sparringpartner. Niet alleen voor het vinden van geschikte medewerkers maar ook om mee te denken over forecasting, talentprogramma’s en arbeidsmarktcommunicatie. Daarom zijn we dit jaar ook een partnership aangegaan met Personato. We maken dankbaar gebruik van ons samenwerkingsverband. Personato neemt belangrijke taken voor rekening waar wij simpelweg niet aan toe komen. Er wordt snel geschakeld en goed gebruik gemaakt van een ruim netwerk. Wij zijn niet ingericht om zelfstandig recruitmentprocessen te doen.”

“Jabil en Personato hebben een sterke binding met elkaar. Dat is precies waarnaar ik op zoek ben binnen een samenwerking. Een echte co-productie waarin wij de aanzet geven en Personato de invulling doet. We gaan er samen helemaal voor!”

Hanneke Duijmelink, HR adviseur bij Jabil

“Ook ikzelf ben via Personato terecht gekomen bij Jabil. Daardoor heb ik dus eigenlijk aan beide kanten van de tafel gezeten. Mijn persoonlijke ervaring met Personato is zeer bijzonder. Een consultant van Personato benaderde mij voor de functie van HR adviseur bij Jabil. Er werd op dat moment echt gekeken naar mij als persoon. Dat vind ik een enorm pluspunt van Personato. Naar mijn mening hoort daar de kracht van een recruitmentbureau ook te liggen. Echt kijken naar de capaciteiten van een persoon en nagaan of deze binnen een organisatie of team past. De vooroordelen loslaten en het gesprek aangaan. Dat heeft Personato echt heel goed gedaan bij zowel mij persoonlijk, als de medewerkers die in de loop der jaren zijn aangenomen bij Jabil.”

Vind net als Jabil jouw nieuwe medewerker met de hulp van Personato

Wil je zelf ook stappen zetten in het snel vinden van kwalitatief personeel? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Sven Zegers
Recruitment Consultant Logistiek & Supply Chain
Tel: 06 - 58 93 32 20
E-mail: s.zegers@personato.nl