Over Career4life

De schaarste op de arbeidsmarkt is dagelijks een grote uitdaging voor veel bedrijven binnen het MKB+. Want waar zit nu toch die ene perfecte kandidaat voor mijn functie of opdracht? Ook zien we dat jonge professionals steeds vaker keuzestress ervaren: welke baan past bij mij? Wat vind ik belangrijk in het leven? Dienstverbanden worden steeds korter en het lijkt wel of het met de dag moeilijker wordt talent aan je te binden als organisatie. Genoeg reden voor ons om met een oplossing voor zowel opdrachtgever als professional te komen: Career4Life.

Waar we in geloven

Wij geloven dat de kracht van veel organisaties schuilt in de juiste begeleiding van jonge professionals. Weten wat (aanstormend) talent wil, kan en nodig heeft om een optimale bijdrage te kunnen leveren binnen de arbeidsmarkt. Wij zetten de professional centraal en zoeken de best passende opdracht voor hem of haar – in iedere fase van zijn of haar leven. Of dat nu detachering is, een traineeship of, in een later stadium, een vaste aanstelling als de match perfect blijkt te zijn. Wat wij geloven niet in een carrière voor heel even, maar in een carrière voor het leven.

Onze aanpak

Ontzorgen: dat is het belangrijkste sleutelwoord in onze dienstverlening. We ontzorgen de professional door persoonlijke begeleiding in het maken van de juiste keuzes, 360 graden feedback en het bieden van aantrekkelijke voorwaarden, een groot aanbod opdrachtgever, coaching en begeleiding en een community om ervaringen mee uit te wisselen. We ontzorgen de opdrachtgever op het gebied van administratie en risico rondom de medewerker, doordat deze bij ons in dienst treedt. De persoon staat bij ons centraal: door een uitgebreide, persoonlijke aanpak maken we de juiste match tussen professional en opdrachtgever.

Wat we doen

Career4Life detacheert professionals bij mooie MKB?MKB+ bedrijven in de regio Zuidoost-Nederland. Bedrijven die met zorg zijn geselecteerd en stuk voor stuk een bijzonder verhaal hebben. Bij Career4Life is altijd sprake van een dienstverband dat we op maat samenstellen, voor en mét de professional.

 
Neem contact met ons op