De vakgebieden van Career4Life

Career4Life is er op dit moment voor professionals in de zorg (healthcare) en in de techniek. Op deze pagina vind je hierover meer informatie. In 2019 breiden we de vakgebieden verder uit. Wil je, als professional of als opdrachtgever, meer informatie over Career4Life? Neem dan contact met ons op door onderaan deze pagina je gegevens achter te laten, wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Techniek

De regio Zuidoost-Nederland staat voor een uitdaging. We barsten van het technisch talent, maar zien de slimme koppen allemaal vertrekken naar grootstedelijke gebieden en de randstad. Bovendien zien we dat technische professionals, net van de opleiding of met enkele jaren ervaring, keuzestress ervaren: welke baan past bij? Bij wat voor opdrachtgever voel ik me op mijn gemak? En welke mogelijkheden zijn er überhaupt? Juist voor die technische professionals biedt Career4Life de oplossing met traineeships en detachering: niet een carrière voor even, maar een carrière voor het leven.

Neem contact met ons op

Zorg (healthcare)

Zorginstellingen die voor duurzaamheid willen gaan, staan vaak voor een grote uitdaging. De grootste oorzaak: niet een tekort aan personeel, maar een tekort aan mogelijkheden. Waar je een jonge, gedreven professional aan de hand moet nemen en vertrouwd moet maken met een werkplek, zien we nu te vaak kleine flex- en uitzendcontracten. Hiermee staat de zorgmedewerker steeds op andere plekken, met verschillende collega’s en cliënten. Onze oplossing: extra aandacht voor jonge professionals. Met passende sturing, coaching en opleiding en een combinatie van een veilige thuishaven en prikkelingen om het vak verder te ontdekken, stomen we deze professionals klaar voor een mooie loopbaan in de zorg. 

Neem contact op

Meer weten? We helpen graag!